Primarii care au fost realesi de comunitatile pe care le-au condus timp de patru ani se ambitioneaza sa demonstreze ca nu au primit votul in zadar. Este si cazul primarului din comuna Gura Ocnitei, judetul Dambovita. Edilul a prezentat bilantul ultimului an. Noua proiecte au fost finalizate in localitate, cele mai multe pentru sprijnirea copiilor si tinerilor din comunitate.

Edilul sef al comunei Gura Ocnitei, Sorin Ionita a ales transparenta totala in administratia locala, astfel ca, pentru cetatenii care l-au votat, a oferit informatii despre modul in care a fost folosit bugetul local si cum au fost investiti banii europeni localitate in ultima perioada. Cele noua proiecte incheiate in ultimul an vizeaza imbunatatirea infrastructurii rutiere, imbunatatirea calitatii vietii, imbunatatirea infrastructurii scolare, siguranta cetatenilor, dezvoltarea culturii si oferirea de servicii publice eficiente.

Iata lista primarului:
1. ”Infiintare baza sportiva in comuna Gura Ocnitei cu accent pe incluziunea sociala a romilor”;
2. ”Amenajare exterioara peisagistica si dotare mobilier urban aferent spatiului Camin Cultural Gura Ocnitei”
3. ”Infiintare Centru de zi de tip club pentru toate categoriile sociale din Comuna Gura Ocnitei”;
4. ”Modernizare, renovare si dotare Camin Cultural Scuieni, Comuna Gura Ocnitei”;
5. ”Construire si dotare gradinita in sat Adanca, Comuna Gura Ocnitei”;
6. „Construire gradinita cu program normal cu doua sali de grupe in Comuna Gura Ocnitei, satul Sacuieni, Judetul Dambovita”;
7. ”Extindere sistem de monitorizare video stradal, de la 51 la 63 de camere;
8. ”Infiintare zona de agrement si amenajare trotuare in sat Gura Ocnitei, Comuna Gura Ocnitei”.
9. Implementarea proiectului ”Masuri integrate pentru dezvoltarea Comunei Gura Ocnitei” printre care recrutare 450 persoane petru grupul tinta; gradinita estivala; Scoala dupa Scoala; evenimente sportive; Tabara pentru copii – ”O noua zi, un nou inceput”.

Astazi se implineste fix un an de cand am depus juramantul pentru noul mandat de primar al comunei Gura Ocnitei pe care, cu ajutorul dumneavoastra, l-am castigat! Mi-ati acordat increderea, iar pentru asta va sunt recunoscator si va multumesc! Am indraznit sa cred, atat eu, cat si colegii mei, la lucruri marete pentru comuna Gura Ocnitei. Pe unele le-am reusit, la altele inca lucram„, le-a transmis primarul localnicilor.