Primaria Aninoasa a obtinut finantare in cadrul proiectului “Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe din județul Dâmbovița”. Astfel, UAT-ul va beneficia de proiectul derulat prin Programul Național de Redresare și Reziliență, componentă Educație, pentru modernizarea conditiilor din scoli.

Contractul de asociere a fost semnat în data de 13.03.2023 între Consiliul Județean Dâmbovița și Comuna Aninoasa in urma unui proiect aprobat în Consiliu Local pe data de 10.02.2023.

În cadrul Școlii Gimnaziale Aninoasa, 14 de săli de clasă, inclusiv laboratoarele de informatică, fizică, biologie, chimie, cabinetul de consiliere și asistenţă psihopedagogică și sala de sport, vor fi dotate cu echipamente digitale, mobilier şi materiale didactice (table interactive, sisteme Desktop + Monitor/All-In- One/Laptop, sisteme de sunet, multifuncționale, camere videoconferinţă, routere Wi-Fi; softuri educaționale, echipamente IT, scannere portabile, dispozitive şi echipamente tehnologice).