Vesti bune pentru localnicii din Aninoasa. Autoritatile locale s-au inscris in campania “Comune curate”, derulata de Asociatia Ecotic, iar in perioada 21 – 26 noiembrie 2022, locuitorii comunei Aninoasa care vor preda deseuri electrice de minim 15kg cumulate vor primi un premiu instant.

Locuitorii din Aninoasa au la dispozitie in cadrul campaniei:
preluarea GRATUITA de la domiciliu a deseurilor voluminoase (minim 50 kg DEEE – ex: masina de spalat, frigider etc). Comanda de preluarea se va face telefonic la numarul 0731 731 640; predare la punctul de colectare (doar 26 noiembrie): Centrul Cultural Aninoasa, sat Aninoasa, str. Constantin Manolescu, nr. 227 A (program 10:00-16:00).

In categoria deseurilor de echipamente electrice si electronice se incadreaza echipamente de transfer termic (frigidere, congelatoare, echipamente de aer conditionat, echipamente de dezumidificare, pompe de caldura); ecrane monitoare si echipamente care contin ecrane cu o suprafata mai mare de 100 cm2 (ecrane, televizoare, cadre foto LCD, monitoare, calculatoare portabile, calculatoare mici portabile); ehipamente de mari dimensiuni (masini de spalat rufe, uscatoare de haine, masini de spalat vesela, masini de gatit, sobe electrice, plite electrice, aparate de iluminat); echipamente de mici dimensiuni (aspiratoare, aparate de curatat covoare, aparate de cusut, aparate de iluminat, cuptoare cu microunde, echipamente de ventilare, fiare de calcat, aparate de prajit paine); echipamente informatice si echipamente pentru comunicatii electronice de dimensiuni mici (telefoane mobile, GPS, calculatoare de buzunar, routere, calculatoare personale, imprimante).

Valoarea totala a premiilor este de 1398 lei TVA inclus. Potrivit regulamentului campaniei, in momentul predarii a minim 15 kg DEEE sau a mai multor DEEE cumulate in perioada campaniei desemnata, fie la punctul fix, fie preluare DEEE voluminoase de la domiciliul solicitantilor, se primeste un premiu instant: 2 buc. becuri led.

Campania se deruleaza printr-o colaborare intre Primaria Aninoasa, CJ Dambovita, ADI Deseuri, Supercom si Asociatia Ecotic.