Primarul din Aninoasa deruleaza o serie de consultari publice in fiecare sat al localitatii. Intalnirile cu cetatenii au fost organizate in Sateni, Viforata, Aninoasa si Valea Sasului, in cadrul unei initiative menite sa aduca administratia mai aproape de oameni. sub deviza “Primaria Aninoasa a deschis larg usile dialogului cu cetatenii”, Vladut Niculae a participat la intalniri cu localnicii. I-au fost alaturi si specialistii din primarie care au prezentat proiecte, dar au preluat si sugestiile localnicilor.

Au fost abordate teme administrative privind proiectele de investitii, problemele de mediu, transport in comun, medicina de familie sau invatamant.

 

“Comunicare este cheia reusitei, iar legatura dintre primarie si cetateni trebuie sa fie bazata pe principia sanatoase precum colaborare participativa, unitate, respect si implicare. Acestea au fost concluziile unanime ale celor prezent la intalnirile din fiecare sat. Am aflat informatii utile, am primit intrebari importante si ni s-au oferit recomandari si sugestii care ne sunt de un real ajutor”, a precizat primarul Vladut Niculae.