Vesti bune pentru localnicii din Aninoasa. Primarul Vladut Niculae pregateste trei noi proiecte de investitii in localitate. Edilul a semnat un contract de asociere cu CJ Dambovita pentru modernizarea mai multor strazi si amenajarea se spatii de joaca pentru copii si tineri.

 

“Principiile fundamentale ale administratiei eficiente sunt: faptele, colaborarea si indeplinirea promisiunilor. Au fost semnate alte 3 contracte de asociere cu Consiliul Judetean Dambovita, angajamente luate de noi in fata cetatenilor si astfel, respectate. Proiectele presupun: modernizarea strazilor: Soarelui, Mihai Eminescu, Izvor, Micsunelelor, Cismea si Doctor Petrescu (valoare: 3.207.811,67 lei), amenajare spatii de recreere, teren de sport si loc de joaca (valoare: 2.350.483,52 lei) si amenajare loc de joaca la gradinita Sateni (valoare: 144.644,97 lei)”, a transmis primarul din Aninoasa.

 

Va reamintim ca tot in urma unei asocieri a fost depus si va fi implementat si proiectul de dotare a unitatilor de invatamant din Aninoasa cu mobilier și echipamente moderne.