Comuna Aninoasa continua sa se dezvolte prin investitii realizate de la bugetul local, prin colaborarea cu CJ Dambovita- prin programul de dezvoltare la nivel de judet, dar si prin accesarea surselor de finantare de la bugetul de stat.

Primarul Vladut Niculae, prezent astazi la conferinta PSD Dambovita, a prezentat un bilant al investitiilor din comuna si a precizat ca deja administratia locala din Aninoasa a depus doua proiecte in Programul National Anghel Saligny, in valoare totala de 13 milioane de lei. Este vorba despre asfaltarea mai multor strazi din satele Aninoasa si Sateni si extinderea si reabilitarea retelei de canalizare. Extinderea vizeaza mai multe strazi unde serviciul de canalizare nu exista in prezent si modernizare si reabilitare acolo unde este nevoie de numar suplimentar de camine si racord la limita proprietatilor.
La capitolul realizari, primarul a mentionat: proiectul prin POR care vizeaza restaurarea si consolidarea Bisericii Sf. Gheorghe- Manastirea Viforata (97%), prin PNDL 2 modernizarea a 16 strazi in Aninoasa (grad de executie 95%), construirea de santuri dalate pentru prevenirea inundatiilor.
Primarul a precizat ca va fi construit si un parc nou in zona Valea Sasului, in satul Viforata, unde este o comunitate unita si tanara. Tot pe investitii pentru copii, a fost depus proiectul la CNI pentru o sala de sport in Aninoasa si urmeaza sa fie receptionata documentatie pentru reabilitarea gradinitei din Sateni.