Toamna se numara proiectele finalizate in Aninoasa. Dupa un sezon estival in care pe santiere s-a lucrat continuu, primarul Vladut Niculae a anuntat ca au fost incheiate lucrarile de modernizare a infrastructurii pe mai multe strazi din localitate ramase neasfaltate in trecut.
Investitia in modernizarea strazilor s-a facut in baza unui parteneriat incheiat intre Primaria Aninoasa si Consiliul Judetean Dambovita. In total au fost incluse cinci strazi din satul Sateni, unde oamenii erau nevoiti sa circule in conditii grele, mai ales in sezonul rece.
“Parteneriatul dintre Comuna Aninoasa si Consiliul Judetean Dambovita a transformat strazile Duzilor, Salcami, Constantin Patru, Eroilor si Cerchez din satul Sateni, o parte dintre promisiunile facute de noi si de domnul presedinte Corneliu Stefan fiind astfel respectate! Mai sunt multe de facut si va asigur ca proiectul “Aninoasa Europeana” va fi dus la bun sfarsit, prin munca, implicare, unitate, determinare, colaborare si viziune!”, a subliniat primarul din Aninoasa.
Reamintim ca prin programul “Anghel Saligny”, a fost aprobat si va fi finantat in Aninoasa proiectul de modernizare drumuri de interes local in valoare de 8,674,379.00 lei. Vorbim de asfaltarea strazilor Popa Marin, Ion Petrescu, Suseni, Caminului si Valea Mare