Vesti bune pentru soferi! Primarul din Aninoasa a anuntat demararea lucrarilor pentru o noua banda de acces, la iesirea din Aninoasa spre Targoviste. Investitia va ajuta la decongestionarea traficului, zona fiind una intens circulata.

“Au demarat lucrarile privind fluidizarea circulatiei rutiere pe DN 71, la iesirea din Aninoasa spre Targoviste, in punctul “Transformator”, unde va fi creata o noua banda de acces, care va asigura imbunatatirea conditiilor de trafic la iesirea de pe strada Mihai Viteazul din Viforata.
Implicarea domnului presedinte al Consiliului Judetean Dambovita, Corneliu Stefan si domnului secretar de stat in Ministerul Transporturilor, Ionut Savoiu, au fost decisive pentru realizarea unui obiectiv asumat si mult asteptat de locuitorii comunei noastre”, a transmis primarul Vladut Niculae.

„CNAIR a demarat lucrarile de trasare si semnalizare a unei portiuni din DN71, pe sensul spre Targoviste, portiune de drum care va fi dedicata doar celor care vor sa vireze la stanga in satul Viforata, chiar la iesirea din Aninoasa. Pe de alta parte, este prevazuta si largirea acelei portiuni a DN71, in asa fel incat sa se asigure fluenta traficului dinspre nordul judetului spre resedinta judetului, dar care sa-i ajute si pe soferii care ies din Aninoasa, prin Viforata, si vor sa se inscrie spre Targoviste”, a anuntat si presedintele CJ Dambovita.

Edilul-sef din Aninoasa a transmis ca in aceasta perioada au fost efectuate lucrari de reparatii si intretinere a covorului asfaltic, pe raza comunei Aninoasa – DN 71.