Administratiile locale aduc atmosfera de primavara veritabila in comunitate. Daca la Pitesti, primaria organizeaza Simfonia Lalelelor, in perioada 15-17 aprilie, in Parcul ,,Lunca Argesului’’, la Ploiesti autoritatile municipale, alaturi de artistii locali organizeaza Targul de arta stradala de Florii. Evenimentul se va desfasura, in perioada 16-17 aprilie 2022, pe aleea pietonala din fata Teatrului „Toma Caragiu”.
“De Florii, aleea pietonala din fata Teatrului „Toma Caragiu” Ploiesti imbraca straie de sarbatoare. Cu o saptamana inainte de Paste, ploiestenii sunt invitati sa ia parte la Targul de arta stradala de Florii, eveniment organizat de Teatrul „Toma Caragiu”, in parteneriat cu Casa de Cultura „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploiesti si cu sprijinul Primariei Municipiului Ploiesti. Vor avea loc spectacole de teatru pentru copii, momente de dans popular si ateliere de creatie, iar spiritul de aventura al celor mici va fi pus la incercare de vanatoarea de oua de Paste, organizata in curtea Muzeului Judetean de Istorie Prahova”, se arata in comunicatul transmis de Primaria Municipiului Ploiesti.
Pe intreaga durata a evenimentului, in sunet de muzica ambientala, va putea fi admirata o expozitie de picturi florale si se vor desfasura activitati de animatie stradala.
Despre evenimentul de la Pitesti, v-am oferit detalii AICI!