Primarul municipiului Ploiesti, Andrei Liviu Volosevici, a dispus ca iluminatul public ornamental de sarbatori sa fie aprins astazi, in Ajun de Mos Nicolae, la ora 18.00. Deschiderea festiva a iluminatului public ornamental in municipiul Ploiesti va avea loc in fata sediului municipalitatii, in prezenta copiilor, a parintilor si bunicilor, precum si a reprezentantilor administratiei publice locale.

Manifestarile dedicate sarbatorilor de iarna debuteaza in aceasta seara la Ploiesti. Anul acesta momentul oficial de deschidere a iluminatului public ornamental a fost special ales in Ajun de Mos Nicolae, pentru a aduce bucurie in randul celor mai mici ploiesteni.
Pentru ca ploiestenii sa admire din plin frumusetea iluminatului public festiv, a fost aprobata inchiderea circulatiei rutiere, in data de 5 decembrie 2022, incepand cu ora 17.00 pana la ora 22.00, pe tronsonul cuprins intre sens giratoriu Catedrala ″Sf. Ioan Botezatorul″ (Piata Eroilor nr. 1 A ) si strada Gheorghe Lazar (Piata Victoriei).
Tot in aceasta seara, municipalitatea ploiesteana va deschide “Oraselul Copiilor”, in incinta Complexului Hipodrom Ploiesti. Zona de agrement va fi deschisa pana in data de 08 ianuarie 2023.