Autoritatile din Sibiu se pregatesc deja pentru sarbatorile de iarna. Faimosul Targ de Craciun de la Sibiu vine cu noutati anul acesta. Vizitatorii vor avea la dispozitie doua locatii, roata panoramica, trenuletul turistic, iar atmosfera va fi asigurata de DJ renumiti.

 

Targul de Craciun de la Sibiu revine in Piata Mare incepand cu 17 noiembrie 2023. Peste 110 expozanti ii intampina pe sibieni si pe turisti cu numeroase produse, de la cadouri extrem de variate pana la cele mai delicioase mancaruri si bauturi de sezon. Dintre acestia, mai mult de o treime sunt la prima prezenta in cadrul acestui eveniment.

 

Si anul acesta dintre atractiile principale fac parte spectaculoasele proiectii pe cladirile din Piata Mare, Atelierul lui Mos Craciun, roata panoramica, trenuletul turistic, patinoarul si mai ales atmosfera de sarbatoare care transforma centrul orasului intr-un loc de poveste.

 

O noutate a editiei din acest an a Targului de Craciun o constituie extindere acestuia in curtea Palatului Brukenthal. Aceasta noua locatie este gandita ca o alternativa la forfota publicului din Piata Mare. Aici, vizitatorii vor intalni expozanti cu articole handmade deosebite, patiserii din Sibiu si Cluj-Napoca, un bar operat de catre barmani experimentati, dar si multe surprize culinare.

 

Nu va lipsi nici muzica, pe scena amplasata in curtea Palatului urmand sa urce Andi Moisescu, DJ Antenna, DJ Vasile, Nopame si alte formatii de jazz, DJ-i de electro funk sau artisti de muzica clasica.

Targul de Craciun se va desfasura in Piata Mare pana in data de 2 ianuarie 2024, iar in curtea Muzeului National Brukenthal pana in 27 decembrie 2023. Evenimentul este organizat de Asociatia Events for Tourism si este inclus pe Agenda Culturala 2023 a Municipiului Sibiu.