Localnicii din Moreni au de anul acesta un bazin didactic de inot. Investitia a fost realizata prin C.N.I. si inaugurata in timpul vizitei Ministrului Dezvoltarii.

Bazinul didactic de inot din municipiul Moreni este amplasat in zona blocurilor ANL. Investitia cuprinde: bazin de inot situat la etajul constructiei, statii de filtrare a apei; statie de tratare si pompare a apei; vestiare, grupuri sanitare si zone de dusuri separate pentru fete, baieti si instructori; zone si camere de prim-ajutor; scari speciale pentru persoane cu dizabilitati; sistem de incalzire cu corpuri statice si climatizat cu agregate de tratare a aerului; sistem de sonorizare centralizat cu functiuni multiple; sistem supraveghere video; retea de internet.

Bazinul de inot a fost finantat prin Compania Nationala de Investitii si are o valoare de 6.265.984 lei (fara TVA), municipalitatea morenara asigurand amplasamentul si racordarea la retelele de utilitati publice.
,,De acum, copiii nostri au la dispozitie o infrastructura moderna si cu dotari de ultima generatie pentru a practica inotul astfel incat dezvoltarea acestora sa se bazeze pe sport si sanatate. Este un inceput pentru acest sport in Moreni, dar am toata increderea ca peste ani vom avea campioni nationali la inot asa cum am avut si avem in fotbal, motociclism si handbal”, a transmis Constantin Dinu, Primarul municipiului Moreni.