Dupa un an in fruntea comunei, primarul din Dobra, Daniel Nica si-a prezentat o parte din realizarile din 2021. Edilul sef al localitatii dambovitene si-a respectat promisiunea facuta alegatorilor de a da dovada de transparenta si a vorbit atat despre proiectele incheiate cat si despre planurile pentru perioada care urmeaza. Printre prioritatile administratiei locale din Dobra s-au numarat investitiile in scoli si proiecte de reabilitare a infrastructurii din comuna.

„Am depus doua proiecte prin Ministerul fondului de Mediu pentru reabilitarea celor doua gradinite din Satul Dobra si satul Marcesti  prin programul „Eficientizare energetica a institutiilor publice „. Am depus prin programul Anghel Saligny  construirea unei noi punti pietonale intre satele Marcesti si Dobra si un proiect de modernizare si asfaltare a inca 1,1 km drum comunal in ambele sate. De asemenea, suntem in licitatie pentru proiectul de santuri „asigurarea scurgerii apelor pluviale ” si construirea bazei sportive in satul Dobra. De curand  am adus un medic de familie atat in satul Dobra, cat si in Marcesti, deschizand spre utilizare ambele dispensare modernizate.Si inca o noutate  – in dispensarul de la Marcesti va functiona in plus farmacia si un cabinet specializat de recoltare probe pentru analize cu plata, cat si cu decontare prin Casa de Asigurari. Va reamintesc ca avem proiectul de gaze finalizat si asteptam ca Guvernul sa scoata axe de finantare pentru astfel de proiecte mari pentru a putea acceasa fondurile necesare”, a fost bilantul pe scurt facut de Daniel Nica intr-un mesaj transmis localnicilor pe pagina de socializare.

De altfel, edilul a obisnuit cetatenii sa fie tinuti la curent cu stadiile de implementare a proiectelor din comuna. Acesta prezinta de fiecare data detalii despre investitii, si imagini din teren, solicitand sugestii de la cetateni, acolo unde este nevoie.