Consiliul Judetean Prahova a anuntat demararea unui proiect de anvergura pentru reabilitarea si extinderea retelelor de apa-canal in Sinaia, Breaza si Comarnic.

 

Proiectului „CL-02 – Construire retele de alimentare cu apa si canalizare in Breaza, Comarnic, Sinaia si Busteni” este finantat din fonduri europene in cadrul POIM. Termenul de finalizare a lucrarilor este de 24 de luni.

In Breaza, in cadrul acestui proiect vor fi construite retele de apa si canalizare pe strazile: Mesteacanului, Daliilor, Marului, Scolii, Prunului, Plopilor, DN1 (tronson cuprins intre str. Prundului si str. Plopilor). Va fi reabilitata/modernizata reteaua de canalizare pe strazile: Republicii, Ocinei, Caraiman. De asemenea, vor fi reabilitate/modernizate retelele de distributie a apei pe strazile: 30 Decembrie, Teilor, Aleea Viitorului, fdt. Plantelor, Plaiului (alei), Zimbrului, Aleea Aviatorilor, Miron Caproiu, George Enescu, George Cosbuc, Mihai Eminescu, Ion Creanga, Oltului, Aleea Toporasi, Plevnei, Ghindei, Rucareni, Valea Caruntei, Trandafirilor, Vantului, Zorile, Aurorei, Micsunelelor, Aleea Berzei, Colinei, Sulfinelor, 23 August, Malinului, Florilor, Intrarea Crangasi, Rafacea, Vasile Alecsandri, Aleea Nucilor.

 

In Comarnic si Sinaia reteaua de apa-canal va fi reabilitata si extinsa, in zonele unde nu exista in prezent racordari.

 

Consiliul Judetean Prahova, prin Hidro Prahova S.A., deruleaza, in prezent, cel mai mare proiect din Romania de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata. Vorbim de investitii in 42 de localitati ale judetului Prahova, cu peste 300.000 de beneficiari.