Mai multe investitii si proiecte sunt in derulare, in localitatea Aninoasa, din Dambovita, devenita una dintre comunele cu cei mai rapizi pasi facuti spre dezvoltare.

 

Primarul Vladut Niculae a facut o prezentare amanuntita, in cadrul unei conferinte de presa organizata la sediul PSD, a tuturor proiectelor aflate in desfasurare, cu fonduri europene, guvernamentale, judetene si locale, puse la bataie pentru transformarea localitatii.

 

“Si in comuna Aninoasa sunt foarte multe santiere si incercam sa accesam surse de finantare pentru rezolvarea tuturor problemelor identificate. Prin “Anghel Saligny” am accesat doua proiecte: modernizarea drumului de interes local din Aninoasa si Sateni. Totodata, se deruleaza si proiectul de extindere si reabilitare a retelei de canalizare. Cele mai multe strazi unde se face reabilitarea sunt in satul Viforata. Un alt proiect este Infiintare retea de canalizare in Valea Sasului, un proiect prin POIM, in colaborare cu CATD. In parteneriat cu CJD, PJDL reprezinta cel mai sigur partener pentru primariile din judet. Daca anul trecut am inchis proiectul pentru reabilitare drumuri de interes local, anul acesta am semnat alte trei proiecte cu CJD pentru modernizarea drumurilor, construirea unui teren multisport si construirea unui loc de joaca in curtea Gradinitei din Sateni. Prin AFM avem mai multe contracte semnate: construirea a 32 de statii de incarcare masini electrici, proiect pentru eficienta energetica a sistemului de iluminat public si vom depune alte doua proiecte pentru cresterea eficientei energetice pentru dispensar si gradinita din Sateni. Alte trei proiecte prin PNRR pe care le-am depus in asociere cu CJD sunt: dotarea cu mobilier, materiale si echipamente digitale a Scolii Aninoasa, achizitia de microbuze electrice si hub-urile de dezvoltare a competentelor digitale la biblioteci- pentru Biblioteca Aninoasa”, a precizat primarul Vladut Niculae.