La sfarsit de saptamana, comuna Aninoasa a avut vizitatori de seama. Reprezentantii a doua ambasade au vizitat localitatea si au discutat cu primarul Vladut Niculae despre oportunitatile de dezvoltare a comunei si promovare a activitatilor locale. Acestia au fost primiti de tinerii comunei, imbracati in portul popular, cu sare si paine.

“Ambasada Republicii Bolivariene Venezuela in Romania intareste legaturile de prietenie si cooperare cu Primaria Comunei Aninoasa, Dambovita. Seful misiunii cu rang de ambasador al Venezuelei in Romania, Alfredo Alfonso Torrealba, i-a facut o vizita de curtoazie lui Vladut Niculae, primarul comunei Aninoasa, judetul Dambovita, pentru a consolida legaturile de prietenie si a ratifica angajamentul de colaborare si cooperare cu aceasta comuna. Intalnirea a fost facilitata de Ion Hotinceanu, presedintele Asociatiei de Prietenie si Solidaritate Romania-Venezuela si a fost prezenta si Ambasadoarea Republicii Cuba in Romania, Deborah L. Ojeda Valedon. Intalnirea s-a axat pe prezentarea comunei Aninoasa, cu atractiile sale turistice si culturale si al marelui sau potential de dezvoltare. Intalnirea a facut posibila discutarea problemelor de interes comun pentru ambele tari si gasirea de posibile alternative si viziuni de cooperare reciproca la nivel municipal, printr-o serie de activitati culturale comune. Ambasadorul Alfredo Torrealba l-a felicitat pe domnul primar pentru munca grea si importanta pe care o depune in beneficiul si utilitatea comunitatii sale si l-a asigurat de sprijinul si prietenia sa”, a transmis, printr-un comunicat de presa, Ambasada Republicii Bolivariene Venezuela in Romania.

Primarul localitatii, Vladut Niculae, a subliniat la randul sau: “Agenda discutiilor a cuprins subiecte legate de prezentare Comunei Aninoasa, potentialul local si modalitatile de dezvoltare a relatiilor economice si comerciale intre comunitatea noastra si cele doua state! Dialogul a fost constructiv si se contureaza o relatie institutionala de lunga durata, benefica pentru comuna noastra si producatorii locali”.