S-a incheiat campania electorala, au trecut alegerile, iar primarii se intorc la planul de investitii din localitate. Ce-i drept, pentru cateva luni, in unele primarii va fi haos, cu un primar in functie si un primar ales. Din septembrie, vor fi pusi in functii primarii care au castigat alegerile in iunie. Pana atunci, proiectele trebuie sa continue.

Ministrul Adrian-Ioan Vestea a semnat 16 noi contracte de finantare prin Programul National de Investitii ”Anghel Saligny”, in valoare totala de 200.090.896,05 lei.

Contractele, semnate impreuna cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, vizeaza atat modernizarea drumurilor de interes local si a podurilor, cat si infiintarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apa potabila, a retelelor de canalizare menajera si a sistemelor de distributie a gazelor naturale.

”Aceste proiecte li se alatura celorlalte 3.533 de contracte semnate pana in prezent, pentru dezvoltarea echilibrata a localitatilor si imbunatatirea calitatii vietii oamenilor”, a precizat ministrul Adrian-Ioan Vestea.