A fost sarbatoare la Aninoasa, de Ziua Familiei. Primarul Vladut Niculae a premiat cuplurile care implinesc anul acesta 25, respective 50 de ani de casatorie neintrerupta, intr-o festivitate deosebita.

Pe langa premii si diplome, cuplurile si-au reinnoit juramintele in fata preotilor din localitate si s-au bucurat de o petrecere ca in ziua nuntii, alaturi de rude apropiate. Evenimentul este unul cu traditie in Aninoasa, iar primarul le-a fost alaturi si de aceasta data.

Se spune ca “Doi oameni pot face multe lucruri impreuna, dar cel mai frumos dintre toate este sa imparta o viata!” Cuplurile premiate azi, reprezinta dovada certa a faptului ca loialitatea, intelegerea, toleranta si respectul pot conduce o familie prin focul vietii, la bine si la greu, spre o iubire fara batranete”, le-a transmis primarul din Aninoasa cuplurilor sarbatorite.

 

”Diploma de fidelitate” si premiul alocat se acorda o singura data familiilor, astfel: ”Diploma de fidelitate” si un premiu in valoare de 300 lei pentru familiile care implinesc 25 de ani de casatorie neintrerupta, in anul depunerii cererii; ”Diploma de fidelitate” si un premiu in valoare de 500 lei pentru familiile care implinesc 50 de ani de casatorie neintrerupta, in anul depunerii cererii.