La sfarsit de saptamana, autoritatile locale si judetene au inaugurat un centru medical modern in localitatea Tatarani. Amplasat in satul Caprioru, centrul a fost realizat cu fonduri PNDL II, iar investitia a costat peste 1.135.293 lei. Contributia Consiliului Local Tatarani a fost de 147.927,29 lei.

Localnicii vor putea beneficia astfel de conditii moderne si vor avea accesa la servicii medicale in apropiere de casa. In incinta centrului medical vor functiona trei cabinete medicale, dintre care doua pentru medicina de familie si un cabinet de stomatologie si o farmacie. La parterul cladirii a fost amenajata o sala de asteptare comuna, precum si grupuri sanitare pentru personalul medical si pacienti.

Constantin Patru, primarul comunei: „Noul dispensar asigura toate dotarile necesare, aparatura medicala, mobilier si chiar dotari IT. Vreau ca fiecare sat sa aiba dispensarul lui, iar medicii sa fie obligati sa vina sa isi faca treaba aproape de pacienti. In aceasta incinta era un bufet si o frizerie, care erau abandonate, daramate. Ambitia mea a fost sa facem un dispensar modern”.