Comuna Aninoasa mai face un pas spre digitalizare. De aceasta data este vorba despre modernizarea bibliotecii din localitate cu echipamente de ultima generatie si tehnologie care sa vina in sprijinul activitatilor derulate cu tinerii din comuna. In ultimii ani, biblioteca din Aninoasa a fost centrul proiectelor importante in care au fost angrenati elevii scolilor din localitate. Acum vor beneficia si de tehnologia moderna.

 

 

„A fost semnat Acordul de partneriat intre judetul Dambovita prin Consiliul Judetean Dambovita si U.A.T. Aninoasa, in vederea depunerii si implementarii proiectului „Hub-uri de dezvoltare a competentelor digitale la biblioteci „, prin Planul National de Redresare si Rezilienta. Prin acest demers Biblioteca Comunala “Constantin Manolescu” va fi dotata cu echipamente digitale: table interactive, computer desktop, laptopuri, tablete, dispositive de protective supratensiune, camera videoconferinta, casti cu microfon, sisteme de sunet si imprimante multifunctionale”, a precizat primarul Vladut Niculae.

 

Va reamintim ca recent, a fost semnat si acordul pentru un alt proiect de dotare a scolilor cu echipamente moderne, tot cu finantare din PNRR. In cadrul Scolii Gimnaziale Aninoasa, 14 sali de clasa, inclusiv laboratoarele de informatica, fizica, biologie, chimie, cabinetul de consiliere si asistenta psihopedagogica si sala de sport, vor fi dotate cu echipamente digitale, mobilier si materiale didactice.