Sportul isi recastiga locul in comunitatea din Aninoasa. Din noul sezon, echipa CS Viitorul Aninoasa va face spectacol pe stadionul din localitate. Se fac ultimele pregatiri si cu aceasta ocazie, primarul comunei, Vladut Niculae, spera sa le ofere tinerilor un motiv in plus sa faca miscare, dar si motivatie pentru ca echipa sa urce rapid in clasament.
“Fotbalul reapare pe stadionul din Aninoasa. Incepand cu sezonul competitional 2022 – 2023, CS Viitorul Aninoasa ne va reprezenta comunitatea in campionatul de fotbal judetean! Imi doresc ca tot mai multi tineri din Sateni, Viforata si Aninoasa sa se alature acestui proiect pe termen lung”, a transmis edilul-sed din Aninoasa.

Anuntul oficial a fost facut si de Asociatia Judeteana de Fotbal Dambovita, care a precizat ca din noul sezon, apare la Liga 6, cu obiective indraznete, Club Sportiv Viitorul Aninoasa. Potrivit AJF Dambovita, 11 cluburi s-au inscris la Liga 6, cu 6 zile inaintea termenului limita de depunere a documentatie.
“Acolo unde fotbalul este iubit, acolo unde traditia obliga, acolo unde exista implicare, acolo renaste o echipa frumoasa”, au transmis si cei de la AJF incurajari tinerilor sportivi din Aninoasa.

De altfel, la Aninoasa, activitatile sportive au fost dintotdeauna in prim-plan, oferind provocari atat copiilor, cat si tinerilor din comuna. Primarul este un iubitor al sportului si unul dintre cei doi primari din Dambovita vicecampioni europeni la fotbal cu echipa nationala a primarilor din Romania, convocata prin Asociatia Comunelor din Romania (ACoR). Vladut Niculae a facut parte din echipa de fotbal a primarilor romani care au reprezentat tara la Campionatului European de Fotbal al Primarilor, din Slovacia – Trnava, la inceputul lunii iunie.