Primaria Gura Sutii a finalizat primul proiect de infrastructura rutiera realizat prin Programul Judetean de Dezvoltare Locala. Este vorba despre o colaborare UAT Gura Sutii-CJD. Primaria mai este asociata cu CJ Dambovita in alte doua proiecte.

Investitia de la Gura Sutii a vizat turnarea unui covor asfaltic pe drumul comunal DC 57. Lucrarea a fost incheiata in sase luni. Valoarea investitiei de 1.200.000 de lei a fost sustinuta astfel: 550.000 de lei au fost asigurati de Consililul Judetean, iar diferenta de primaria comunei.
In privinta celorlalte doua proiecte ce vor fi realizate in asociere, primul vizeaza realizarea de santuri betonate, amenajarea de trotuare si podete cu intrare in dreptul fiecarei proprietati pe DJ 721 in satul Gura Sutii. Prin aceasta investitie, aproximativ 5.500.000 de lei, se vor realiza santuri betonate si trotuare pe o lungime de 4,6 km fiecare.
Cealalta asociere a fost finalizata recent. Este vorba despre modernizarea a 2 km de drumuri comunale, dar si de betonarea santurilor. Valoarea proiectarii si a executiei este de aproximativ 1.900.000 de lei.