In luna femeii, doamnele si domnisoarele din Aninoasa au parte de surprize. In comuna nu lipsesc activitatile dedicate sarbatorilor importante, de la cele cu semnificatie istorica, la cele care amintesc de traditii sau sarbatori calendaristice. Dupa ce in februarie, tinerii s-au bucurat de o petrecere si concursuri pentru indragostiti, in luna martie, femeile sunt sarbatorite.

Ca de fiecare data, primarul Vladut Niculae a mers in localitate pentru a imparti flori, martisoare si urari.


“La fel ca in fiecare an, prima zi de primavara ne-a gasit alaturi de doamnele si domnisoarele din comuna Aninoasa, oferind flori, martisoare si ganduri bune! Am primit in schimb imbratisari, caldura, bucurie si nu ne vom opri pana nu vom ajunge la fiecare casa! La multi ani doamnelor si recunostinta pentru ca aduceti in viata noastra frumusete, bunatate si echilibru”, le-a transmis primarul din Aninoasa.


Pentru ca se apropie si Ziua Femeii, la sfarsit de saptamana, doamnele si domnisoarele din Aninoasa sunt invitate la Balul Martisorului. Evenimentul va avea loc duminica, 5 martie, incepand cu ora 17:00, in sala de festivitati a Centrului Cultural Aninoasa. Accesul este gratuity, dar este necesara confirmarea prezentei, locurile in sala fiind limitate.
Atmosfera va fi asigurata de interpreta Nicoleta Vasile si formatia, programul fiind dedicate exclusive doamnelor din Aninoasa.