Cea mai noua zona dezvoltata in comuna Aninoasa, Valea Sasului, va beneficia si de extinderea utilitatilor. Primarul Vladut Nicolae a anuntat ca, in parteneriat cu CJ Dambovita si Compania de Apa va fi implementat proiectul de introducere a retelei de canalizare.

“Canalizare in Valea Sasului, un nou obiectiv pe cale de a fi realizat! Introducerea retelei de canalizare in zona Valea Sasului din Viforata nu mai este doar un vis sau o promisiune neindeplinita. A fost montat primul camin si primii metri de conducta, in cadrul proiectului implementat de Compania de apa – POIM si comuna Aninoasa (prin cofinantare sustinuta), sustinuti de Consiliul Judetean Dambovita. Ne cerem scuze anticipat pentru disconfortul din timpul lucrarilor si va asigur ca vom monitoriza atent fiecare pas al constructorului”, a transmis primarul din Aninoasa.

Investitia face parte dintr-un proiect mai amplu, demarat in luna martie 2023 cu termen de finalizare decembrie 2025, prin care va fi reabilitata si extinsa reteaua de canalizare si alimentare cu apa in localitatile Targoviste, Aninoasa, Sotanga si Ulmi.