Autoritatile locale din Aninoasa profita in continuare de vremea buna pentru a mai bifa cateva proiecte de reabilitare a infrastructurii. Mai multe strazi din comuna au intrat in etapa de asfaltare. Investitiile vin la pachet cu lucrari de , construire de santuri si podete, extinderi si reabilitari de canalizare foarte importante mai ales in acele zone din localitate unde au fost in trecut probleme cu inundatiile din cauza acumularii cantitatilor mari de apa in urma precipitatiilor. Primarul Vladut Niculae le-a transmis localnicilor ca pe langa proiectele din bugetul local, primaria a accesat si alte surse si parteneriate pentru a dezvolta infrastructura. Printer resursele importante se numara si fonduri din Programul Anghel Saligny.

 

“S-a lucrat pe strazile Lacului si Radu cel Frumos (…) continuam cu strada Constantin Brancoveanu! Saptamana trecuta au fost depuse 2 cereri de finantare prin programul National de Investitii “Anghel Saligny”, reprezentand lucrari de asfaltare, construire de santuri si podete, extinderi si reabilitari de canalizare pe 16 strazi, iar in perioada imediat urmatoare vor incepe lucrarile pe alte 5 strazi din Sateni, in asociere cu Consiliul Judetean Dambovita. Determinarea mea si a echipei alaturi de care am venit in fata dumneavoastra este maxima, iar o promisiune indeplinita transforma orice efort, oricat ar fi de mare, intr-o bucurie”, a anuntat primarul din Aninoasa pe propria pagina de socializare.

 

In acest moment in localitate se desfasoara lucrari pe mai multe santiere, pe langa partea de infrastructura fiind vizate si investitii pentru reabilitarea de parcuri, monumente istorice, decolmatare valcele, grupuri sanitare, ecologizare, intretinere spatii verzi.