Vesti bune pentru locuitorii din sudul judetului. Acestia nu vor mai fi nevoiti sa parcurga zeci de kilometri pentru a se trata sau pentru investigatii medicale.

Locuitorii comunei Corbii Mari vor beneficia de servicii medicale de calitate, odata cu finalizarea noului centru medical din localitate. Investitia a fost finantata prin Programul National de Dezvoltare Locala II.
Valoarea totala a obiectivului de investitii denumit „Construire unitate sanitara in comuna Corbii Mari” este de 3.245.221,50 lei, din care 3.007.016,35 lei provin de la bugetul de stat, iar 238.205,15 lei – de la bugetul consiliului local.
Centrul medical are doua cabinete pentru medicii de familie, cabinet stomatologic, cabinet radiologie, un laborator de prelevare analize, un cabinet de ginecologie si un cabinet de cardiologie.
Centrul, care este dotat cu echipamente medicale moderne, in care isi vor desfasura activitatea cadre medicale bine pregatite, va oferi asistenta sanitara tuturor celor 8.000 de locuitori ai comunei.