Aninoasa a dat din nou un exemplu de mobilizare. In cadrul miscarii Let’s Do It, Romania!, primarul din Aninoasa a pornit o actiune de ecologizare in localitate. I s-au alaturat localnici, elevi, profesori, dar si angajati din cadrul primariei.

Inarmati cu manusi de unica folosinta si saci, au strans gunoaiele din mai multe zone ale localitatii. In unele locatii au gasit adevarate mormane de pet-uri.
Primarul a tinut sa le transmita un mesaj de multumire voluntarilor, dar a subliniat inca o data ca este nevoie de mai multa responsabilitate a cetatenilor pentru a pastra curatenia si a proteja mediul.

„De ziua curateniei nationale, alaturi de elevi si profesori ai Scolii Gimnaziale Aninoasa, de voluntari si colegi din cadrul primariei, ne-am alaturat miscarii globale Let’s Do It, World, incercand sa tragem un nou semnal de alarma asupra importantei protectiei mediului inconjurator! In cadrul actiunii, mai multe zone au fost ecologizate, cu speranta ca din ce in ce mai multi oameni vor intelege ca sanatatea mediului inconjurator reprezinta sanatatea noastra! Multumesc tuturor participantilor! Sunteti un exemplu care trebuie urmat”, le-a transmis Vladut Niculae.

„Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania, care isi propune curatarea deseurilor din arealele naturale intr-o singura zi. “Let’s Do It, Romania!” face parte din initiativa globala “Let’s Do It World!”, alaturi de alte 190 de tari din intreaga lume, una dintre cele mai mari miscari de voluntariat din lume. Din 2010 pana in prezent, peste 2 milioane de voluntari au participat la actiunile si proiectele asociatiei Let’s Do It, Romania!, oameni care si-au adus contributia la a avea o natura mai curata.