Sub noua conducere, comuna Lucieni incepe sa se schimbe. Tinerii reprezinta prioritatea actualei administratii. Pentru cei mai mici locuitori ai comunei, a fost inaugurat ka sfarsit de saptamana un loc de joaca, cu dotari moderne.

Locul de joaca si recreere a fost realizat in zona stadionului din comuna, include echipamente si accesorii in conformitate cu cerintele europene.
“Obiectele de joaca (tobogane, leagane, balansoare) au un design atractiv, in culori vesele, destinate activitatilor recreative pentru copii. Locul de joaca beneficiaza de pavaj special din cauciuc antitrauma, destinat sigurantei celor mici. Preocuparea pentru sanatatea copiilor a crescut foarte mult, spatiile de joaca pentru copii reprezentand cea mai buna solutie pentru petrecerea timpului liber, motiv pentru care se impune amenajarea unor locuri de joaca si recreere in comuna. Astfel, administratia publica din Lucieni urmareste crearea unui mediu propice pentru stimularea imaginatiei, sociabilitatii, dezvoltarii fizice si a abilitatilor de coordonare motorie a copiilor”, a transmis primarul Tita Marius.

Primarul are planuri mari pentru perioada urmatoare. Printre proiectele mari depuse spre finantare se numara: cresterea eficientei energetice a sistemului de iluminat public in comuna Lucieni, judetul Dambovita (proiect depus la AFM cu punctajul maxim de 100 puncte); cresterea eficientei energetice si gestionarea inteligenta a energiei pentru scoala si gradinita cu program normal in comuna Lucieni, judetul Dambovita (proiect depus la AFM cu punctajul maxim de 100 puncte); infiintarea retelei de canalizare menajera in satul Olteni, comuna Lucieni, judetul Dambovita ( depus in cadrul Programului National de Investitii “Anghel Saligny”), reamenajare si modernizare camin cultural Lucieni (depus C.N.I.), construire sala sport scolara – proiect tip, sat Lucieni, comuna Lucieni (depus C.N.I.).