Veste buna pentru tinerii din Focsani. Un nou cartier ANL, cu locuinte pentru tineri destinate inchirierii va fi construit in perioada urmatoare. Blocurile vor fi ridicate chiar in zona in care urmeaza sa se construiasca si viitorul Spital Judetean.

Agentia Nationala de Locuinte va incepe construirea a doua blocuri cu 28 locuinte pentru tineri si 28 locuinte de serviciu pentru cadre medicale.

Blocurile vor avea cate doua scari si un regim de inaltime D+P+2E+M. Vor fi apartamente cu 1-3 camere, urmand sa fie amenajate inclusiv spatiile comune, respectiv parcari, alei, spatii verzi.

In zona exista utilitati partiale de alimentare cu energie electrica, alimentare cu apa si canalizare, imprejmuire si acces din drumul national. In acest cartier vor mai fi construite de ANL inca patru blocuri de locuinte pentru tineri, adica 112 locuinte. Solicitarea Primariei Municipiului Focsani pentru aceste locuinte a fost trecuta de ANL pe lista investitiilor noi, propuse a fi realizate prin programul de constructii locuinte pentru tineri destinate inchirierii.