Autoritatile municipale din Pitesti au pregatit anul acesta un adevarat maraton al distractiei pentru a sarbatori Ziua Internationala a Copilului. Spectacole, festival, ateliere de creatie si intrare libera pentru cei mici la mai multe obiective turistice din municipiu.

 

“Micii pitesteni se vor putea bucura de surprizele placute organizate de catre municipalitate: spectacole de teatru, muzica si dans, ateliere de creatie, desene pe asfalt si activitati sportive, festival al tinerelor talente, atractii pentru toate varstele, ce vor deschide intr-un mod festiv si inedit luna copilariei! Evenimentele organizate de Primaria si Consiliul Local Pitesti se desfasoara sub egida „Fun Day – Ziua Veseliei”, a anuntat primaria Pitesti. Evenimentele incep astazi si se vor incheia pe 2 iunie.

Copiii se vor putea bucura de spectacole de teatru oferite de Centrul Cultural Pitesti, in colaborare cu Trupa de Teatru „Ludicus”, ateliere de creatie – modelaj plastilina, planse pentru colorat, puzzle-uri si lego (Piata Primariei); spectacol de muzica si dans al copiilor de la Centrul Cultural Pitesti (Parc „Lunca Argesului”). Acestia vor putea participa si la cursuri de educatie rutiera, concurs de desene pe asfalt si tenis de masa.
Copiii au intrare libera la „Festivalul tinerilor”, editia a II-a – eveniment dedicat tinerelor talente locale, nationale si internationale (Filarmonica Pitesti).
Tot acum se deschis si strandurile in aer liber din municipiu, respectiv parcurile de agrement Costache Negri si Trivale.
De 1 Iunie este anuntata, de asemenea, gratuitatea pentru: vizitarea Gradinii Zoologice din Pitesti; plimbarile cu trenuletul din Parcul Strand; plimbarile cu barca in Parcul Strand si accesul in strandurile in aer liber din municipiu.