Se poate si in mediul rural. O comuna din judetul Timis are propriul site dedicat mediului antreprenorial. Un localnic a avut aceasta initiativa, iar acum oamenii din zona pot sa gaseasca online toate informatiile despre produsele, ofertele, serviciile pe care le pot accesa la nivel local.

Comuna Sanandrei este situata in zona metropolitana a municipiului Timisoara, la circa 12 km nord de acesta, pe drumul judetean DJ692 Sanandrei – Sannicolau Mare. Are o populatie de putin peste 3000 de locuitori, oameni muncitori si cu dorinta de dezvoltare. Printre ei si Eugen Zoican, un tanar care si-a dorit sa dezvolte antreprenoriatul la nivel local.
Asa a pus bazele platformei www.sanandrei.ro, dedicata antreprenorilor.

“Dragi consateni, portalul de fata reprezinta un proiect dedicat atat antreprenorilor, cat si consumatorilor din comuna, menit sa puna in valoare munca excelenta pe care o depun acesti oameni pentru a oferi produse si servicii de calitate pentru noi toti, locuitorii comunei Sanandrei. Proiectul va fi sustinut de profesionisti si de toti cei care doresc sa se implice. Potrivit viziunii comune, vom colabora cu orice institutie, organizatie sau persoana care isi va dovedi bunele practici. Consider ca fiecare dintre noi e dator sa contribuie la bunul mers al lucrurilor in comuna. Cu speranta intr-o comuna unita, puternica si sustenabila”, este mesajul transmis de Eugen Catalin Zoican , initiatorul platformei.

Portalul a fost lansat in luna mai si deja include informatii despre servicii de detailing, excavari, asigurari auto, furnizori de servicii de infrumusetare, magazine si companii din zona.