Autoritatile municipale din Pitesti continua programul de modernizare a infrastructurii scolare. O noua gradinita, modernizata la standarde europene, a fost inaugurata saptamana aceasta. Investitia a depasit un milion de lei si a fost sustinuta din fonduri accesate prin POR. Pe langa reabilitarea vechii incinte, au fost realizate spatii de joaca si un nou corp de cladire.

“A avut loc receptia la terminarea lucrarilor pentru obiectivul de investitii „Extindere spatii de invatamant si administrative la Gradinita cu Program Prelungit Aripi Deschise”. Lucrarile au fost executate de S.C. NEGREANU CONSTANCON S.R.L, valoarea totala a acestora fiind de 1.187.850,14 lei fara TVA. Investitia, finantata prin Programul Operational Regional (POR) 2014-2020, Axa prioritara 4 „Sprijinirea dezvoltarii urbane durabile”, a vizat extinderea cladirii gradinitei cu un corp cu suprafata construita de 160 mp si regim de inaltime P+2E, refacerea locului de joaca si a trotuarelor adiacente, dotarea spatiilor nou create”, a transmis primaria municipiului Pitesti.

Primarul a participat la inaugurare subliniind faptul ca prin investitia realizata se asigura desfasurarea in conditii mult mai bune a activitatilor educationale, se deschide posibilitatea de a imbogati programul cu noi activitati si se mareste capacitatea gradinitei de a primi mai multi copii.