Ca este un oras dezvoltat, in care se investeste in fiecare an, nu mai este nicio noutate. De sarbatorile acestea, municipalitatea din Mioveni s-a intrecut pe sine. Cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei au fost aprinse si luminitele din oras. Iluminatul festiv ofera localnicilor o adevarata poveste de Craciun.

Mioveni a intrat in atmosfera de sarbatoare in seara de 1 decembrie. Autoritatile locale au anuntat din timp cetatenii cu privire la faptul ca pentru a se bucura de iluminatul festiv si oraselul lui Mos Craciun trebuie sa respecte regulile de distantare si masurile pentru prevenirea transmiterii virusului Sars-Cov-2.

In Centrul Civic al Mioveniului, parintii si copiii veniti sa ia parte la eveniment au fost cuceriti de atmosfera creata de luminitele de sarbatori. Pentru cei mai multi a fost motiv pentru a face zeci de selfie-uri.

An de an, autoritatile locale ofera localnicilor, dar si turistilor, motive din ce in ce mai multe pentru a petrece cateva ore in centrul municipiului si a se bucura de atmosfera festiva.