Primarul din Gaesti nu i-a uitat nici anul acesta pe localnicii cu venituri mici si vine in sprijinul acestora cu o surpriza de Paste. Fiecare localnic va sarbatori Invierea Domnului asa cum se cuvine, iar pe masa tuturor vor sta produse traditionale. Incepand de maine, angajatii Directiei de Asistenta Sociala vor incepe sa distribuie pachetele cu alimente oferite de Primaria Gaesti. Anuntul a fost facut de primarul orasului, Grigore Gheorghe. Autoritatile locale au facut o traditie din a oferi alimente batranilor si celor cu venituri modeste, in preajma sarbatorilor.
Pachetele contin cozonac, produse de baza, dulciuri pentru copii si vor fi oferite mai multor categorii de persoane. Alimentele vor ajunge la pensionarii cu pensii de până la 1000 lei,persoanele cu handicap grav și accentuat, familiile beneficiare de venit minim garantat, cei cu alocație de susținere a familiei si beneficiarii Centrului de Zi pentru Persoane Vârstnice.
Beneficiarii sau reprezentanții acestora din zona de blocuri sunt așteptați la Primărie pentru a ridica pachetele incepand de maine.