„Batranele doamne” sau „bijuteriile pe patru roti”, asa cum sunt numite autovehiculele de epoca vor putea fi admirate in weekend, la Sinaia.

 

Pe 24 iunie se va startul unei editii aniversare a Concursului De Eleganta Sinaia. A X-a editie se va desfasura la Castelul Peles si la Casino Sinaia.

Concursul de Eleganta este cel mai important eveniment dedicat autovehiculelor de epoca.

 

“In cadrul Concursului de Eleganta Sinaia sarbatorim frumusetea si valoarea istorica a unor masini clasice, adevarate bijuterii motorizate. Sunt incantat ca am reluat aceasta tradite si ca putem admira masinile care ne aduc aminte de o epoca trecuta, de un stil unic si de o tehnica de fabricatie remarcabila. Acestea sunt opere de arta pe patru roti, care au supravietuit trecerii timpului si care continua sa ne fascineze si sa ne inspire. Participantii au venit cu vehicule exceptionale, restaurate cu pasiune si dedicare. Va invit sa va plimbati prin zona expozitionala si sa admirati masinile expuse, modele clasice si rare, care au facut istorie. Pe langa aspectul vizual aveti oportunitatea de a afla povesti interesante despre aceste autovehicule considerate adevarate comori”, Vlad Oprea, Primarul orasului Sinaia.

 

In intervalul 12.00-14.00 va avea loc Parada pe Platoul Castelului Peles, iar intre orele 17.00-18.00, va fi organizat Turul Orasului Sinaia.