Surpriza pentru pitestenii amatori de miscare!

Primaria Municipiului Pitesti a instalat in Piata Vasile Milea, prin intermediul Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului, un patinoar ecologic sintetic cu o suprafata generoasa de peste 700 mp.

 

Deschiderea patinoarului va avea loc pe 1 decembrie, incepand cu ora 10:00. Patinoarul ecologic nu consuma energie electrica, apa sau combustibil, este prietenos cu mediul, iar intretinerea sa este usoara, avand o montare si demontare rapida. Suprafata patinoarului beneficiaza de o garantie de 12 ani si poate fi folosita pe tot parcursul anului. Dupa incheierea sezonului rece, aceasta poate fi impartita in doua patinoare de 300 mp si 400 mp, care vor fi instalate in parcurile din municipiul Pitesti.

Tariful de intrare este de 5 lei/ora, iar tariful de inchiriere a patinelor este de 10 lei/ora.

Tot pe 1 Decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei, se deschide Targul de Craciun.

Aprinderea luminitelor de Craciun va fi urmata de un concert extraordinar de colinde, sustinut de Fuego. Seara festiva va continua cu un spectacol special pentru Sarbatorile de iarna, oferit de artistii – studenti si profesori – de la Catedra de Muzica a Universitatii de Stiinte si Tehnologie POLITEHNICA Bucuresti, Centrul Universitar Pitesti.

 

Targul de Craciun Pitesti isi va astepta vizitatorii, zilnic, incepand din data de 2 decembrie 2023 pana in data de 2 ianuarie 2024, cu decoratiuni pentru casa, obiecte de artizanat, dulciuri si alte bunatati specifice sezonului, jucarii pentru cei mici, cadouri si obiecte hand-made.

Pe tot parcursul lunii decembrie, in Piata Primariei vor avea loc evenimente – concerte de colinde, spectacole de muzica, dans, traditii si obiceiuri de iarna, expozitii si multe alte atractii pentru public.