Lucrarile realizate cu finantare prin programul Anghel Saligny avanseaza. Primariile au depus noi facturi pentru decontare, iar Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei (MDLPA) a virat suma de 212.627.982,27 de lei.

Banii sunt destinati decontarii facturilor pentru 187 de obiective finantate prin Programul National de Investitii ”Anghel Saligny”.

Facturile au fost depuse de autoritatile publice locale din 40 de judete, pentru proiecte care vizeaza reabilitarea si modernizarea infrastructurii rutiere, amenajarea pistelor de biciclisti si a trotuarelor, construirea unor poduri, extinderea sistemelor de iluminat public stradal, precum si infiintarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apa potabila, a retelelor de canalizare si a statiilor de epurare.

Printre primariile care au primit o noua transa din finantarea pentru investitiile derulate se numara si cinci primarii din Dambovita:

VOINESTI – Modernizare strazi in satul Suduleni, comuna Voinesti, judetul Dambovita

VULCANA-BAI – Modernizarea unor drumuri publice din interiorul comunei Vulcana-Bai

MOGOSAN – Extindere sistem de canalizare menajera in satele Zavoiu, Chirca, Cojocaru, Meri, comuna Mogosani, judetul Dambovita

NICULESTI – Pod pe DC 159 in comuna Niculesti, judetul Dambovita

COMISANI – Reabilitare strazi in comuna Comisani,judetul Dambovita.