2023 va fi un an plin in comuna Aninoasa. Primarul Vladut Niculae si-a propus sa finalizeze modernizarea strazilor si are in plan si eficientizarea iluminatului public. Localnicii din Aninoasa primesc o veste buna si pe zona de canalizare: prin finantare guvernamentala urmand sa fie extinsa si reabilitata reteaua din comuna. Alte surse de finantare sunt PNRR si PJDL unde edilul are deja proiecte.

2022 a adus in Aninoasa o salba de strazi asfaltate si tronsoane modernizate, inaugurarea proiectului major de la Manastirea Viforata, modernizarea unor locuri de joaca si realizarea de noi spatii, dar si o activitate intensa in pregatirea si depunerea proiectelor pentru accesarea de fonduri nationale si europene pentru investii in comunitate. Pentru unele, edilul din Aninoasa a primit deja unda verde.
Pentru 2023 sunt pe lista doua proiecte mari finantate prin programul guvernamental „Anghel Saligny”: un proiect de peste opt milioane de lei, pentru asfaltarea strazilor: Popa Marin, Suseni, Ion Petrescu, Caminului si Strada Valea Mare din Aninoasa.
Totodata, este vizata reabilitarea si extinderea retelei de canalizare. In proiect sunt prevazute strazi din satul Viforata, din Aninoasa si din Sateni.

Prin colaborarea cu CJ Dambovita, primarul are in plan asfaltarea unui nou lot de strazi din localitate, prin Planul Judetean de Dezvoltare Locala.
Un proiect necesar aflat pe lista edilului din Aninoasa este cel de modernizare a iluminatului public, iar 2023 va aduce si statii de incarcare pentru autovehicule electrice in Aninoasa.