Partidul National Liberal incepe sa piarda tot mai mult in sondajele de opinie. Ludovic Orban, actualul presedinte al PNL, da vina pentru aceasta situatie pe Florin Citu, contracandidatul sau la sefia partidului.

Ludovic Orban s-a aratat nemultumit de atmosfera creata in interiorul partidului si de faptul ca scandalurile si conflictele din ultimele saptamani au dus la o scadere a increderii romanilor in PNL. Partidul este pe o panta descendenta.

” Cum sa nu imi exprim ingrijorarea pentru faptul ca dupa depunerea candidaturii la functia de presedinte al PNL, din cauza modului in care s-a derulat campania, in special din partea sustinatorilor lui Florin Citu, PNL a intrat pe trend descendent si astazi am coborat sub 20% in sondajele de opinie. Ii îndemn pe toti aceia care nu fac altceva decat sa atace presedintele PNL de dimineata pana seara numai pentru ca este candidat la functia de presedinte al partidului sa se potoleasca, sa inceteze cu toate atacurile „, a declarat Orban astazi. Liderul liberalilor a transmis ca un alt factor al scaderii increderii romanilor in PNL este dat de dezvaluirile din trecutul premierului.

„Problema cea mai mare este ca premierul nu a informat opinia publica si mai ales ca nu si-a informat colegii importanti de partid si pe presedintele Romaniei privind existenta acestor episoade din trecut, care pot sa ridice semne de intrebare”, a spus Orban.

Potrivit declaratiei liderului PNL, astazi, la ora 18.00, Florin Citu isi va depunde candidatura la sefia PNL, iar joi, la ora 18.00, Ludovic Orban va depune si el oficial candidatura.