Soferii care circula pe DN61 spre Autostrada Bucuresti-Pitesti primesc o veste buna! De maine nu vor mai fi nevoiti sa ocoleasca pasarela. Autoritatile au anuntat ca pasajul catre calea ferata a fost finalizat si circulatia va fi reluata.

Astazi, presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Corneliu Stefan, primarul orasului Gaesti, Grigore Gheorghe si reprezentanti ai Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) au efectuat o vizita finala la podul de pe DN 61, din orasul Maine podul va fi redat circulatiei publice, odata cu finalizarea lucrarilor de reabilitare, investitie care se ridica la aproximativ 9 milioane lei, ce a fost derulata de CNAIR.

Din septembrie 2020 pana in prezent, circulatia rutiera pe DN 61 (km 77+200) a fost inchisa, iar traficul s-a desfasurat deviat, in functie de categoria vehiculelor, pe mai multe variante de ocolire.
Pasajul rutier peste calea ferata de pe DN 61, km 77+200, este singurul drum de legatura dintre Gaesti si A1 si satele invecinate. Starea precara in care s-a aflat inainte de demararea lucrarilor putea crea premisele producerii de accidente rutiere. Lucrarile de consolidare si reabilitare realizate au readus circulatia rutiera din zona la parametrii tehnici normali si la conditiile de siguranta necesare.