Autoritatile municipale din Brasov vin cu o noua initiativa menita sa sustina practicarea sporturilor de iarna si performanta. De astazi, in fiecare zi de miercuri, brasovenii schiaza si se dau cu placa cu o reducere de 50% din valoarea ski-pass-ului.

In cadrul Programului ,,Miercurea brasovenilor”, derulat de Primaria Brasov si ANA Teleferic, iubitorii sporturilor de iarna cu domiciliul in Brasov vor putea schia sau sa se dea cu placa la tarife reduse cu 50%. Avand in vedere temperaturile favorabile, care au permis producerea de zapada artificiala, in acest moment partiile din partea superioara au un strat de zapada batuta de peste 25 de cm.

„Incepe ziua dedicata iubitorilor de schi si snowboard din Brasov, «Miercurea brasovenilo», ziua in care, desi oricine poate schia, brasovenii platesc doar jumatate din tarifele de transport pe cablu. Este un program asteptat de mult timp de schiorii si snowboard-erii din orasul nostru si ma bucur pentru ca am reusit, in urma negocierii cu Ana Teleferic, care detine majoritatea sistemelor de transport pe cablu, sa oferim aceasta facilitate“, a declarat primarul Allen Coliban.

Se va putea schia in zona superioara a partiilor Lupului si Drumul Rosu, cu iesire spre statia telescaunului Ruia (telescaunul de 6 locuri), precum si pe partiile Kanzel si Doamnei (cu acces la telescaunul Ruia). De asemenea, vor fi deschise si partiile pentru incepatori, Bradul si Stadion.