Autoritatile municipale din Oradea continua traditia si au incurajat plata impozitului online prin organizarea unui concurs pentru localnici. Cei care au facut dovada platii impozitului pe 2023, au fost inscrisi in competitia pentru o zi de distractie la aquapark. Competitia continua!

In cadrul campaniei „Plateste impozitul online si castiga o zi de distractie la Aquapark Nymphaea” au fost inscrisi 2.910 de contribuabili care si-au platit online impozitele datorate pentru anul in curs in perioada 6-12 februarie 2023.

Extragerea computerizata a desemnat-o castigatoare pe Tulvan Teodora-Raluca, domiciliata pe strada Cerbului, care va fi instiintata prin adresa la domiciliu cu privire la posibilitatea ridicarii premiului de la sediul Primariei, in termen de 30 de zile.

Voucherul ofera o zi de acces la Aquaparkul Nymphaea pentru 2 adulti si 2 copii sub 18 ani si este valabil pana la sfarsitul anului.
Campania „Plateste impozitul online si castiga o zi de distractie la Aquapark Nymphaea” a ajuns la a VII-a editie. Primaria Oradea va premia, si anul acesta, persoanele si firmele care vor plati online taxele si impozitele datorate pe anul 2023 pana la data de 31 martie, acordand saptamanal prin tragere la sorti un voucher, constand intr-un bilet de familie pentru o zi la Aquapark Nymphaea.
Campania se desfasoara in perioada 09 ianuarie – 31 martie 2023.