Autoritatile locale din Ploiesti le-au pregatit si anul acesta surprize celor mai mici locuitori ai municipiului. Acestia vor avea ocazia ca pe tot parcursul lunii decembrie sa calatoreasca in Tramvaiul Copiilor, insotiti de Mos Craciun.
Evenimentul este organizat de Primaria Municipiului Ploiesti impreuna cu S.C. Transport Calatori Express S.A. Ploiesti, cu sprijinul Fundatiei Mereu Aproape si al forumului TransPloiesti. Activitatea este derulata, in mod traditional, de catre municipalitatea ploiesteana, in preajma sarbatorilor de iarna, din dorinta de a le oferi copiilor o calatorie plina de veselie si emotie, intr-o atmosfera de poveste, cu un tramvai impodobit si luminat in spiritul Craciunului.
“Tramvaiul Copiilor – Mos Craciun 2021” va circula in municipiul Ploiesti, in perioada 06-27 decembrie a.c., urmand ca, pe parcursul calatoriei, copiii sa primeasca surprize dulci de la Mos Craciun cu ajutorul voluntarilor si al angajatilor S.C. Transport Calatori Express S.A. Ploiesti.
Transportul va fi gratuit pentru copii, iar cei mici vor putea fi insotiti gratuit de o singura persoana adulta.
Fundatia Mereu Aproape sustine acest eveniment si contribuie la bucuria copiilor, alaturi de partenerii sai generosi din campania ”Ajut eu!”. Datorita lor, copiii vor primi cadouri dulci si vor avea parte de o plimbare de basm intr-un tramvai decorat de sarbatoare. Aici vor fi surprinsi de spiridusii veseli care ii vor incanta cu jocuri si activitati distractive.