Scade numarul zilnic de infectari si apar primele semne de revenire dupa valul cinci al pandemiei. Autoritatile locale reiau activitatile cu public. Primaria Titu, din Dambovita, aduce primavara in localitate cu un concert sustinut de trupa Proconsul.

Primaria orasului Titu si Consiliul Local Titu organizeaza Festivalul Primaverii. In luna femeii, Proconsul va sutine un recital la Casa de Cultura Titu Targ. Evenimentul este programat pentru data de 4 martie, incepand cu ora 18.00.
Potrivit organizatorilor, intrarea este gratuita, in limita locurilor disponibile pentru a putea respecta conditiile de distantare. Deocamdata nu a fost anuntat un numar de locuri, acesta urmand sa fie stabilit si in functie de evolutia situatiei epidemiologice si masurile sanitare impuse la nivel national.

Proconsul este o formatie de muzica Pop – Rock, infintata in 1999 si este prima trupa din Romania care castiga trofeul Cerbul de aur. De peste 20 de ani, baietii de la Proconsul au incantat publicul cu piese cunoscute: “Mi-ai luat inima”, “Pentru tine”, “Tu ma poti schimba” sau “Cerul”.