Primaria Vacaresti, din judetul Dambovita, da o veste buna localnicilor, la inceput de primavara. Autoritatile locale au anuntat ca a fost semnat contractual pentru racordarea la reteaua de gaze. Primarul Romica Stoica a precizat ca proiectul este finantat de la bugetul local.

2023 le aduce locuitorilor din satul Bratestii de jos, inclusiv Barbulesti, o noua facilitate. Proiectul pentru racordarea la reteaua de gaze, semnat saptamana aceasta are ca termen de executie 13 luni.
Potrivit autoritatilor locale, valoarea investitiei este de 1.66 milioane de lei si este finantata 100% din bugetul local. Acest lucru este posibil datorita economiilor facute de administratia locala in anul 2021.

Proiectul are o lungime de 3.880 m si un termen de executie de 13 luni din care: 1 luna pentru proiectare si 12 luni pentru executarea lucrarilor.

Comuna Vacaresti se numara printre localitatile care vor beneficia si de investitiile prin Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de apa si apa uzata. In contract, pentru Vacaresti este prevazut statie de pompare apa potabila.