Pentru cei care nu si-au facut planuri pentru noaptea de Revelion, primariile din marile orase ale Romaniei au pregatit petreceri in aer liber. In mai multe municipii din tara vor fi organizate concerte si spectacole de artificii, in noaptea dintre ani.
De Revelion, petrecerea organizata de Visit Oradea si Primaria Oradea va avea loc in inima orasului, mai exact in Piata Unirii. Nouveau Year Party 2023 va incepe la ora 22:00 cu muzica live mixata de DJ Albui & DJ Crisstia @Dinsubsol, iar noul an va fi intampinat, asa cum se cuvine, cu spectaculoasele focuri de artificii. Trei baruri vor fi la dispozitia spectatorilor, in proximitatea scenei, cu o selectie de bauturi de sezon. Pentru cei care doresc sa se bucure de o priveliste aparte, roata din Piata Unirii va fi disponibila pana la ora 23:00.

Primaria Municipiului Iasi va organiza in noaptea dintre ani „Revelionul Iasului”, spectacol care va avea loc in Piata Palatului Culturii in seara zilei de 31 decembrie 2022, cu incepere de la ora 21.00. In caietul de sarcini pentru achizitionarea de servicii vizand organizarea acestui concert, municipalitatea solicita prezenta pe scena a unor nume sonore ale muzicii romanesti precum Carla’s Dreams, Keo, Ovidiu Lipan Tandarica si Andreea Lazar.

Primaria Municipiului Arad si Centrul Municipal de Cultura Arad vor organiza o petrecere de Revelion, in centrul Aradului, cu artisti aradeni si nu numai, care isi propun sa ofere o atmosfera speciala de sarbatoare, la kilometrul 0 al orasului. Startul petrecerii va fi dat la ora 21.00 cand pe scena din fata Palatului Administrativ vor urca aradenii de la Fantazia, dupa care va urma Anastasia Maria Solomie. Primii invitati ai evenimentului sunt baietii de la trupa de rock alternativ Melting Dice din Timisoara, care se bucura de o popularitate speciala in mai multe orase ale tarii. Inainte de miezul noptii va face atmosfera cu un recital aparte Loredana si Banda Agurida. Ca in fiecare an, la miezul noptii, trecerea in anul 2023 va fi marcata cu un spectaculos show de artificii, dupa care, atmosfera va mai fi intretinuta de Loredana si Banda Agurida, pana in jurul orei 00.30.

La Constanta, de Revelion va fi Festival: artisti renumiti si indragiti, spectacol pirotehnic si piromuzical, show-uri laser. Pe 31 decembrie, incepand cu ora 21:00, Piata Ovidiu va deveni centrul distractiei. Alexandra Stan, Dirty Nano, Pascal Junior si Robert Georgescu & White sunt cei care vor urca pe scena si vor crea un spectacol electrizant. Concertele vor fi insotite toata noaptea de un show deosebit de lasere, iar la miezul noptii vor fi organizate spectaculoasele focuri de artificii, care vor fi lansate de pe Digul Farului Verde din Portul Turistic Tomis. Mai mult, efectele pirotehnice vor fi sincronizate cu o coloana muzicala personalizata. Pentru a veni in sprijinul celor care vor sa petreaca noaptea dintre ani in Piata Ovidiu, programul mijloacelor de transport in comun va fi prelungit.

Primaria Brasov le-a pregatit brasovenilor si turistilor o petrecere in aer liber de Revelion si peste 10.000 de focuri de artificii care vor fi lansate din cinci locuri din oras. Prin parteneriatul cu Kiss FM, cei mai cunoscuti DJ din Brasov vor mixa pe scena amplasata in Piata Sfatului, iar show-ul va fi transmis live pe Kiss FM si Kiss TV. DJ-ul si producatorul muzical brasovean Paul Groove va deschide show-ul, la ora 20.30. DJ Cahul isi va incepe spectacolul in jurul orei 21.30. DJ Mentol este tot un DJ si producer brasovean, prezent frecvent pe scena muzicala a genului din ultimii ani. El isi va incepe show-ul in Piata Sfatului in jurul orei 22.30, va fi alaturi de brasoveni in timpul spectacolului de artificii si va ramane in piata alaturi de brasoveni si turisti cel putin in prima jumatate de ora a noului an. Host-ul show-ului din Piata Sfatului va fi MC-ul Ana Moga, de la Kiss FM Bucuresti.