Primarul comunei dambovitene Aninoasa a transmis un mesaj transant in cadrul Conferinței de Alegeri a Tineretului Social Democrat din Dâmbovița. In fata a peste 1000 de tineri, edilul a avut un „altfel” de discurs in care a incurajat generatia actuala, si-a declarat sprijinul pentru tinerii social-democrati si le-a transmis un mesaj ferm si asumat seniorilor.

„A fost o onoare pentru mine să conduc lucrările primei conferințe naționale de alegeri a TSD.Am privit permanent sala cu admirație și m-am convins că alături de această echipă frumoasă, puternică și efervescentă putem realiza chiar și imposibilul(…) Reprezentând vocea lor, i-am asigurat pe seniori că tinerii noștri nu vor fi după chipul și asemănarea lor, că vor greși pentru a învața din proprile greseli, că vor iesi adesea din linia partidului pentru progres și că vor fi critici, dar foarte muncitori și implicați”, a spus primarul din Aninoasa.

La conferința au fost prezenti Marcel Ciolacu, Mihai Ghigiu, Adrian Randunica, Cezar Stancu , Florin Gavril și Alina Cimpoieru. Andrei Tudora a fost ales presedinte al TSD Dambovita.