Administratia se face pe teren, nu doar din primarie. Este deviza unui primar din Dambovita care organizeaza intalniri cu cetatenii din comuna.

Din decembrie 2021, primarul din Cornesti a demarat campania „Primarul vine la tine in sat”. prima intalnire a avut loc in satul Frasinu si a fost un success. Tineri, dar si batrani au venit sa discute fata-n-fata cu Radu Stancu. Unele persoane au venit pentru interesul general al satului propunand efectuarea unor lucrari precum cea de canalizare, extindere retea gaze naturale sau modernizare centru sat. Alti cetateni au venit sa discute diverse probleme personale precum procedura de inscriere a masinilor, acte necesare apia, cadastru gratuit, decolmatare santuri.

A doua intalnire cu cetatenii a avut loc in satul Ibrianu. Primarul a discutat cu localnicii despre proiectele viitoare din zona, dar a primit si propuneri de la cetateni. Acesta promite sa continue campania si sa revina de fiecare data in zonele unde sunt solicitari pentru ca oamenii sa nu mai bata drumul la primarie.