Primarul din localitatea damboviteana Petresti a lasat deoparte pentru o zi activitatile administrative si a preluat rolul de ajutor al lui Mos Nicolae. Ca in fiecare an, a continuat si de aceasta data traditia si a mers sa ofere cadouri celor mai mici localnici. Rechizite, jucarii si auxiliare pentru activitatea din clasa, toate au fost descoperite de cei mici in sacul mosului.
“Mos Nicolae a fost prezent si anul acesta la gradinite si grupele pregatitoare spre bucuria micutilor nostri copii! Este puternic sentimentul si greu de descris cand oferi cadouri celor mai sincere si dragalase fiinte din jurul nostru”, este mesajul pe care l-a transmis primarul Lucian Andrei.
Proiecte pentru elevii din Petresti
Finalul de an a mai adus o veste buna la Petresti. Edilul sef a depus un proiect la Agentia Fondului de Mediu pentru modernizarea si dotarea Scolii Generale Petresti. Proiectul prevede termosistem, centrala termica pe ultima generatie de pompe de caldura, usi, ferestre, parchet, sistem iluminat, imprejmuire si primarul spera ca prin aceasta modernizare scoala din localitate sa ocupe un loc fruntas in judetul Dambovita.