O primarie din judetul Arges a fost incendiata. Este vorba despre  primaria localitatii Beleti-Negresti. Pompierii au intervenit de urgenta cu mai multe autospeciale de stingere cu apa si spuma, o autoscara si un echipaj SMURD de prim ajutor. La sosirea lor, ardea o anexa, acoperisul si interiorul primarie pe o suprafata de aproximativ 300 mp.
Incendiul a izbucnit la ora 3 dimineata si s-a manifestat violent la etajul 1 al primariei si acoperisul acesteia, o magazie de lemne, o incapere dintr-o anexa si generalizat la o alta anexa unde era arhiva primariei si alte birouri. Au ars si documente importante.

Pompierii s-au luptatore in sir sa stinga flacarile.Alimentarea cu apa la locul interventiei s-a facut in naveta de la un hidrant care se afla la cativa kilometri distanta. Din primele verificari, cauza probabila de izbucnire a incendiului este folosirea intentionata a sursei de aprindere pentru generarea incendiului.

IPJ Arges a transmis:

In noaptea de 12 spre 13 decembrie a.c., in jurul orei 03.30, politistii din cadrul Politiei Orasului Topoloveni au fost sesizati, prin S.N.U.A.U. 112, despre producerea unui incendiu la corpul nou al cladirii administrative a comunei Beleti-Negresti.
In cauza, politistii au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere si efectueaza cercetari, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Topoloveni, in vederea identificarii autorului/autorilor.